1depositphotos_69024335_l-2015

Korte innslag på møter, gudstjenester og i samtaler


Undervisning med 1-3 PowerPoint-lysbilder

PowerPoint-lysbilder til korte innslag på 5-10 minutter i vanlige gudstjenester og møter. Printet ut på papir fungerer lysbildene også fint i samtaler med andre.

NB: I notatfeltet under hvert PowerPoint-lysbilde nedenfor finner man kommentarer og ekstra stoff til personen som skal presentere lysbildene. 

LAY-OUT

Vi har valgt å presentere lysbildene ovenfor med ulike grafiske uttrykk. Dette er blant annet gjort for å oppmuntre brukerne til å prøve seg fram og finne et design de trives med. I menyen Utforming i PowerPoint-programmet finner man et stort utvalg av ferdige maler og design-forslag man kan benytte. Klikk i vei og prøv ut mulighetene ...!

1onepixel_1863057REGELMESSIGE DRYPP

Vi anbefaler sterkt at menigheter, forsamlinger og grupper vurderer å starte med jevnlige "undervisningsdrypp" på sine vanlige gudstjenester og møter. En god idé kan være å gjennomføre et prøveprosjekt der dere f.eks. annenhver uke har et innslag på ca 10 minutter hvor noen av PowerPoint-bildene ovenfor (og/eller andre ressurser) blir benyttet. 

Alle PowerPoint-lysbildene i listen ovenfor er hentet fra de fem temamøtene. Der finner man også mange andre lysbilder som kan brukes.

PRESS og TAUSHET

Påvirkningen og presset for å tilpasse seg den radikale kjønnsideologien er massivt. Hvor får medlemmene i kristne menigheter og forsamlinger undervisning basert på bibelsk etikk og samlivsteologi hvis de ikke får den i det kristne fellesskapet sitt? I de fleste kristne sammenhenger er det dessverre taust om tematikken. Denne tausheten må brytes.

PAPIRVERSJON

Print gjerne ut lysbildene på papir og del dem ut til deltakerne etter undervisningen. Papirversjon av utvalgte PowerPoint-lysbilder kan også fungere bra i samtale med andre, f.eks. egne tenåringsbarn og barnebarn.

Ved å benytte seg av alternativer for utskrift når man skal printe ut PowerPoint-lysbilder på papir, er det svært enkelt å printe ut 2, 4 eller 6 PowerPoint-lysbilder i miniatyrutgave på ett ark.