51erzo1qpgl._sx329_bo1,204,203,200_

Gode bøker

 

 1. NORMLØST - Hvordan radikal kjønnsteori erobret Norge. Viktig og innholdsrik bok av Kjell Skartveit, 2019. Boka (og nettstedet hans Samlivsrevolusjonen.no) inneholder en norsk oversettelse av Yogyakarta-prinsippene.
 2. Når minoriteten tar majoriteten som gissel, av Olof Edsinger, ProklaMedia forlag 2020.
 3. Samlivsetikk og kristen troKlikk på linken og les hele boka på nettet. Det er en lettlest, nyttig og informativ tekst skrevet av et samlivsutvalg oppnevnt av flere kristne organisasjoner i 2011.
 4. Same-Sex Parenting Research - A Critical Assessment, av Walter R. Schumm. En ny og viktig bok fra 2018 om studier og forskning angående barn med likekjønnede foreldre. (Inne på Amazon kan du klikke på bildet av boka og bli kjent med innholdet.) - Her kan du lese en En anmeldelse av boka.
 5. My Genes Made Me Do It - Homosexuality and the Scientific Evidence, av Neil Whitehead. Kindle Edition. (Klikk på bildet av boka og bli kjent med innholdet.)
 6. Is God anti-gay?  av Sam Allberry. Sam Allberrys vitnesbyrd på video (4:30 min). Han er prest i Den anglikanske kirke og åpen om sin "same-sex attraction". I begynnelsen av 2019 utgav han boka 7 Myths About Singleness. - Det ligger mye undervisning av Allberry på Youtube.com.
 7. Same-sex Attraction and the Church - The Surprising Plausibility of the Celibate Life, av Ed Shaw. Han er prest i Den anglikanske kirke og åpen om sin 'same-sex attraction'.
 8. Transgender, av Vaughan Roberts. Han er prest i Den anglikanske kirke og åpen om sin 'same-sex attraction'.
 9. People to be loved - Why Homosexuality Is Not Just an Issue, av Preston Sprinkle
 10. Loving My (LGBT) Neighbor, av Glenn T. Stanton.
 11. Washed and Waiting - Reflections on Christian Faithfulness and Homosexuality, av Wesley Hill, som selv lever med "same-sex attraction".
 12. A Better Story God, Sex and Human Flourishing, av Glynn Harrison. En kristen, britisk psykiater skriver om Guds design for seksualitet og  samliv.
 13. Speaking of Homosexuality - Discussing the Issues with Kindness and Clarity, av Joe Dallas.
 14. The Bible and Homosexual Practice, av Robert Gagnon. Den største og grundigste boka på markedet om homofili og Bibelen. Forfatteren, en amerikansk professor i nytestamentlig teologi, har vært en av de mest aktive aktørene i forsvaret av Bibelens samlivsetikk de siste 20 årene. Han har en innholdsrik hjemmeside med tallrike artikler, www.robgagnon.net (se info på "Viktige og nyttige nettsider), og han deltar i mange videoer på Youtube.
 15. Det stora könsexperimentet, av David Eberhard. En svensk psykiater med kjendisstatus fra bestselgende bøker og TV-opptredener avkler den nye kjønnsideologien som hevder at kjønn ikke er betinget av biologi. Les et intervju med Eberhard i den svenske avisen Världen idag. 
 16. When Harry Became Sally - Responding to the Transgender Moment, av Ryan T. Anderson. Forfatteren er en sentral kristen person i den amerikanske debatten omkring kjønn og transseksualitet. Man kan høre ham på mange videoer på Youtube. Avisen Washington Post hadde en presentasjon av ham i 2015.
 17. En annerledes vei, av Espen Ottosen, 2020. - Ti livshistorier fra mennesker med homofile følelser + annet stoff, inkludert en 50 siders grundig og viktig tekst av Bjørn Helge Sandvei, om hva NT sier om homoseksualitet.

NB:
Du kan bli kjent med innholdet i de fleste engelske/amerikanske bøkene på Amazon.com ved å klikke på bildet av boka. Amazon.com inneholder også mange vurderinger/anmeldelser av de fleste bøkene. De fleste bøkene ovenfor kan også kjøpes på norske/nordiske nettbokhandlere som f.eks. www.adlibris.com.