youtube-2617510_1280

Slik kan du vise utdrag av videoen


Hver video i kurset er delt opp i sekvenser / kapitler – én sekvens for hvert PowerPoint-lysbilde som blir presentert. Du kan lett finne fram til sekvensene du ønsker å se, ved å gjøre følgende:

1. Start videoen ved å klikke på video-linken på hovedsiden for det aktuelle temaet i kurset:
Tema 1 * Tema 2 * Tema 3 * Tema 4 * Tema 5

2. Når videoen er begynt å spille, fører du musa opp til videoen, slik at tidsangivelsene og noen andre ikoner dukker opp helt nederst i videoen. Hvis du ser videoen på mobiltelefon, må du klikke på videoen for å få fram tidsangivelsene.

3. Klikk på ordet (eller ordene) som står til høyre for tidsangivelsene, inni den ovale, gule sirkelen markert på bildet nedenfor.

4. Etter at du har klikket på disse ordene, kommer det vanligvis fram en liste med alle videoens sekvenser til høyre i skjermbildet -- se den store, gule sirkelen på bildet nedenfor. På mobiltelefon og små nettbrett vil oversikten over sekvensene komme under videoen.

NB: På noen nettlesere vil ikke kapitteloversikten vises ved siden av eller under videoen. Den vil i stedes bli synlig når du klikker på "Vis mer" et sted under videoen, - vanligvis etter at du har klikket på feltet inni den ovale, gule sirkelen på bildet.

5. Denne oversikten over videons kapitler fungerer som en innholdsfortegnelse. Klikk nå på den sekvensen / kapitlet du ønsker å se, og videoen 'hopper' dit. Hvis du ikke klikker på et nytt kapittel, vil videoen fortsette å spille til den er ferdig. 
1bilde-fra-video-1---med-gule-markeringer