onepixel_1537877

Gode og viktige artikler


Linker til nyttige artikler i aviser og på nettsteder.


Transseksualitet og kjønnsskifte

Polyamorøse forhold og polygami

Pride og den radikale kjønnsideologien

Marit Johanne Bruset er psykologspesialist og barnefaglig sakkyndig ved Ålesund Psykologsenter. Hun er en av ytterst få norske fagfolk som hittil offentlig har våget å uttale seg kritisk til Pride-ideologien. Forhåpentligvis vil flere ha mot til å følge henne. Her er tre av artiklene hennes:

Eggdonasjon + Assistert befruktning for enslige kvinner

Ekteskap og teologi, kirke og samfunn

Samfunn, lovgivning og samvittighetsfrihet

Jon Kvalbein har i mange år vært en aktiv deltaker i debatten om den kjønnsnøytrale ideologien og ekteskapsloven. Her er et lite utvalg av hans lesverdige artikler. De er noen år gamle, men er fortsatt informative og relevante:

Diskriminering?

Samlivsrevolusjonen.no

Nettstedet www.samlivsrevolusjonen.no inneholder en lang rekke interessante artikler. Mange av artiklene egner seg godt til bruk i undervisning og som oppdatering om hva som skjer. Nettstedet er driftet av Kjell Skartveit. Han er forfatter av en bok med samme tittel som nettstedet og har skrevet en lang rekke informative og nyttige artikler.

Artikler av Olof Edsinger

Olof Edsinger er generalsekretær i Svenska Evangeliska Alliansen og har skrevet flere bøker og mange gode artikler i aviser og blader om seksualitet, kjønn og samliv. På bloggen hans finner man en rekke interessante artikler om følgende tematikk:

  1. Queer / Skeiv teori
  2. Transseksualitet
  3. Kjønn
  4. Sex og samliv
  5. Normkritikk